Donateur worden?

Beste muziekvrienden,

Wij, muzikanten van Iesellander Muzikanten houden van het maken van muziek, samen musiceren, het organiseren van concerten en daarnaast het verzorgen van optredens in o.a. verzorgingscentra en bij bijzondere gelegenheden. Ons repertoire bestaat voornamelijk uit Egerländer blaasmuziek, zoals de muziek van de legendarische Ernst Mosch.

Om dit in stand te houden hebben we allereerst muzikanten nodig. Op dit moment hebben wij een volledige bezetting om onze geliefde muziek uit te voeren. Maar wat is een concert zonder toehoorders? Als muziekvereniging heb je fans nodig die ook liefhebber zijn van de muziek die wordt beoefend.

Iesellander Muzikanten heeft in het verleden al veel donateurs mogen inschrijven, maar het kunnen er altijd nog meer zijn, want om dit allemaal waar te maken hebben we financiële middelen nodig. Bent u ook liefhebber van Egerländer blaasmuziek en gaat u graag naar concerten, dan hebben wij voor u de mogelijkheid om donateur van onze vereniging te worden.

Donateurs hebben gratis toegang tot de concerten die Iesellander Muzikanten organiseren.

In 2019 organiseren wij de volgende concerten:
13 januari, Nieuwjaarsconcert in zaal De Kruisberg te Doetinchem.
27 januari, Nieuwjaarsconcert in zaal De Kievit te Megchelen.
19 mei, Voorjaarsconcert in het verenigingsgebouw van Willem Tell te Silvolde.

Als donateur betaald u € 10,00 per persoon per jaar.

Vul het onderstaande formulier in en word donateur

Uw voornaam *)

Uw achternaam *)

Adres *)

Postcode *)

Woonplaats *)

Uw telefoonnummer *)

Uw email *)

*) zijn verplicht, om in te vullen

De Iesellander Muzikanten hechten veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.